Încă o creșă la standarde europene în Târgoviște! Orașul reședință de județ deține una dintre cele mai moderne rețele de creșe din țară

Publicitate

Creșa nr. 2 din Târgoviște este gata! Un alt obiectiv finalizat, o nouă creșă modernizată, reabilitată, extinsă și dotată în municipiul reședință de județ!

Prin această investiție, s-a realizat atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață dublă în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

Valoarea totală a investiției este de peste 5.000.000  lei (inclusiv TVA), iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locala.

„Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România.

Cu o capacitate de peste 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 3 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

În ultimii 3 ani au fost realizate lucrări de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a nu mai puțin de 4 creșe în municipiul Târgoviște (creșele nr. 8, 13, 14 și 16), la care se adaugă acum și proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 2 Târgoviște”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!