Inaugurare cu fast pentru un contor de gaze! S-a tăiat panglica și a fost sfințit cu alai de preoți

5
Publicitate

S-a tăiat panglica la inaugurarea unui contor de gaze, în comuna Frumușica din Botoșani. Evenimentul fastuos nu s-a încheiat prea repede: contorul a fost sfințit de preoții din localitate.

De asemenea, nici politicul nu a lipsit de la inaugurare: preşedintele PNL Botoşani, Costel Şoptică, însoţit de mai mulţi membri ai autorităţilor locale, printre care şi primarul din localitate, au mers împreună în comuna Frumușica, scrie antena3.ro.

Astfel, după ce oficialii au tăiat panglica de pe contor, alaiul de preoţi chemat la eveniment a sfinţit contorul de gaz. Și pentru că era un eveniment important, liderul PNL Botoșani a anunțat evenimentul pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de la inaugurare.

“(…) La Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.

Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, pe pagina de Facebook.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!