Înapoi în sălile de spectacole! Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște anunță o premieră

Publicitate

Cu o rată a incidenţei a cazurilor noi de COVID-19 sub 1 per total județ și de aproape două săptămâni în scenariul verde, activitatea culturală pare să-și revină, spre bucuria pasionaților și iubitorilor de artă.

Astfel, după mult timp în care târgoviștenii i-au dus dorul, Teatrul „Tony Bulandra”  nu doar continuă seria spectacolelor antivirus și în luna mai, dar a pregătit și o premieră.

Este vorba despre piesa ”La Lilieci 2.0”, după opera lui Marin Sorescu, scenariu de Ana-Maria Nistor, în regia lui Ionuț Gavrilă. Piesa este ”o epopee în care viața și moartea se află într-o complicitate amenințătoare”, așa cum ne anunță reprezentanții instituției teatrale.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 mai, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului.

Vă reamintim că sâmbătă, 8 mai, este programat spectacolul ”Sosesc deseară” – O comedie sentimentală din lumea provincială. Scriitorul râde cu bunătate de inși cu orizonturi mici, dar cu pretenții mari, caracterizează nuanțat personaje de efect, amuză și înduioșează, găsește poezia sau ridicolul cotidianului și plasează totul într-o atmosferă de împăcare sufletească.

Iar pe 29 mai revine pe scenă opera caragialiană ”O noapte furtunoasă” – Geniul dramaturgic și comic al lui Ion Luca Caragiale întâlnește în această operă geniul muzical al compozitorului Paul Constantinescu. Tinerii cărora se adresează cu precădere (12-17 ani) sunt cu atât mai atrași de poveste, cu cât ea este una muzicală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!