Înapoi la teatru! La Târgoviște, se redeschide Teatrul Tony Bulandra, dar cu ocuparea a 30% din capacitate

Publicitate

Înapoi la teatru!

Cu o rată a infectărilor cu virusul Sars COV-2 în scădere, de astăzi, 14 aprilie, Târgoviștea relaxează măsurile sanitare impuse prin lege și, printre altele, redeschide sălile de teatru.

Așa că, după o pauză lungă, iubitorii artei teatrale, mici și mari, sunt invitați în week-end la teatru.

Sâmbătă 17 aprilie 2021, de la ora 10 și, respectiv, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, au loc reprezentațiile pieselor ”Întâmplările celor trei purceluși” – spectacol pentru copii, iar după amiaza – super comedia ”Mirească de împrumut”.

Pentru că măsurile ce se aplică în cazul localităților cu rate de incidență COVID-19 între 1,5 și 3 înseamnă redeschiderea locurilor publice, dar cu ocuparea a 30% din capacitate, la spectacolele de la Teatrul Bulandra din Târgoviște capacitatea maximă admisă este de 70 de persoane.

De asemenea, masca de protecție este obligatorie, iar accesul publicului se va face începând cu ora 9.30 și, respectiv, 18.30, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări / achiziții prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane, conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.

Intrarea și ieșirea publicului, se va face exclusiv pe căi diferite de acces/ieșire, atât în instituție, cât și în sala de spectacole.

Biletele se găsesc online la: https://www.eventim.ro/…/mireasa-de…/performance.html sau se pot comanda la telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046 ori pe WhatsApp: 0799.759.012 sau e-mail: rezervari@tonybulandra.ro. Program de lucru: L – D: 9-19.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!