În Dâmbovița, alte 22 persoane sosite din zone de risc au intrat în carantină. Numărul îmbolnăvirilor a crescut cu 4, iar al vindecărilor – cu 10

Publicitate

Alte 22 de persoane, sosite din zone de risc, au intrat în carantină în Dâmbovița, astfel că numărul total al celor care se află în carantină în județ se ridică la 205.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, în județ, în data de 12 mai, se află în izolare la domiciliu 184 persoane asimptomatice.

Astăzi, în Dâmbovița se înregistrau 152 de cazuri de îmbolnăviri, nouă decese și 59 de vindecări.

Pe de altă parte, în cursul zilei de ieri, la nivelul județului, au fost constituite 119 patrule ale Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, dintre care 59 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița, care au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Alături de polițiști și jandarmi, au acționat și 51 de militari din cadrul M.Ap.N și 120 de polițiști locali.

Au fost efectuate 310 verificări ale persoanelor aflate în izolare la domiciliu.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Găești au identificat pe raza orașului o persoană care nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional și introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (19 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (8 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

De asemenea, reprezentanți ai DSP Dâmbovița au executat 5 misiuni specifice privind recoltarea și transportul probelor recoltate, precum și desfășurarea anchetelor epidemiologice.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!