Împreună pentru Darius! Copilul unui angajat al Armatei Române, din Târgoviște, are nevoie de ajutorul nostru! Micuțul a fost diagnosticat cu hipoplazie, iar acum se află în Germania pentru a treia intervenție chirurgicală – procedura Fontan

Publicitate

Copilul unui angajat al Armatei Române, din cartierul Sagricom, municipiul Târgoviște, are nevoie urgentă de ajutor! Fiul  său, Darius Stelian, a fost diagnosticat la naștere cu hipoplazie de cord stâng, iar acum acesta se află în Germania pentru a treia intervenție chirurgicală – procedura Fontan.

Pentru ca inima copilului să bată în continuare, familia sa, greu încercată, are nevoie de ajutor financiar, pentru a putea asigura costul tratamentului postoperator și al terapiei ABA, pentru că suferă și de translocație de cromozomi care l-a afectat neurologic.

“Să-i ajutăm inima lui Darius să bată! Copiii aflați la vârsta preșcolară descoperă și se bucură de frumusețile copilăriei, însă Darius Stelian este deja familiarizat cu atmosfera din spitale, cu analizele și interventiile chirurgicale.

Fiul colegului nostru, caporalul Amuza Marian, a fost diagnosticat la naștere cu hipoplazie de cord stâng. El se află acum în Germania pentru a treia intervenție chirurgicală – procedura Fontan.

Pentru ca inima lui Darius să pulseze plină de viață are nevoie de sprijinul nostru!

Pe lângă gândurile bune trebuie și susținere financiară care să-i asigure costul tratamentului postoperator și al terapiei ABA deoarece suferă și de translocație de cromozomi care l-a afectat neurologic

Cei care doresc să sprijine financiar familia Amuza o pot face în contul :

Cont ron

Darius

RO02BRDE160SV51708181600

Împreună pentru Darius!”, reprezintă mesajul transmis pe Facebook de Unitatea Militară Baza 2 Logistică “Valahia”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!