Imperial la Naționalele de iarnă U16! Tenismenul Radu Papoe a cucerit două medalii de aur la primul concurs important din acest an

Publicitate

Ionuț Parghel
Târgovișteanul Radu Papoe și-a devodit din plin măiestria la Campionatul Național individual de iarnă U16. Tenismenul Clubului Sportiv Târgoviște a devenit, ieri, dublu campion al României, după ce-a ieșit învingător atât la simplu, cât și la dublu. Dâmbovițeanul a obținut aurul la simplu după ce l-a învins în finală pe Sebastian Gima (CSM București), cu 4-6, 6-3, 6-4.

Papoe și-a adjudecat cea mai strălucitoare medalie și la dublu, acolo unde a făcut pereche cu învinsul de la simplu. Astfel, în ultimul act al întrecerii, binomul format din Papoe/Gima a trecut de perechea alcătuită din Ioan Chiriță (AS CS Tenis Masters București)/ Alex Pavel (Dinamo București), la capătul a două seturi, cu 6-2, 6-1. Antrenat de tatăl său, Cătălin Papoe, tenismenul din Târgoviște și-a egalat performanța din urmă cu doi ani, când a ajuns tot dublu campion și la Naționalele U14. În urma succesului din capitală, Radu Papoe a devenit al doilea campion al României din Dâmbovița, după Andrei Voican, colegul său de la CS Târgoviște, care a ieșit învingător la Naționalele U14, în urmă cu două săptămâni. Papoe se prezintă la început de 2018 ca fiind una dintre marile speranțe ale tenisului românesc.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!