Impact violent pe un bulevard din Târgoviște! Un motociclist a fost transportat de urgență la spital. În accident au fost implicate două mașini și o motocicletă

Publicitate

Un accident violent s-a petrecut, sâmbătă la orele amiezii, pe Bulevardul Unirii, din municipiul Târgoviște. Un motociclist rănit a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul rănit are 27 de ani și este din localitatea Broșteni. În accident au fost implicate două mașini și o motocicletă.

Vinovat pentru producerea accidentului ar fi șofer din Gura Bărbulețului, care ar fi intrat în coliziune cu motociclistul. Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Cum s-a produs accidentul

Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din Gura Bărbulețului, în timp ce ar fi condus un autoturism pe bulevardul Unirii, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 27 de ani, din Broșteni. Ulterior, acesta ar fi fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din Văcărești.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!