Impact violent între un autoturism și o autoutilitară pe raza localității Dragodana. Persoanele rănite au refuzat deplasarea la spital

Publicitate

Un  accident violent a avut loc, duminică seara, pe raza localității Dragodana. În urma unei ciocniri puternice între un autoturism și o autoutilitară au rezultat două victime, care au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, după ce au refuzat transportul la spital.

“În această seară, în jurul orei 19.15, pompierii găeșteni au fost solicitați și au intervenit în comuna Dragodana în urma producerii unui accident rutier, în care care au fost implicate două autovehicule (un autoturism și o autoutilitară).

La locul evenimentului, pompierii de la Detașamentul Găești s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, unde au acționat pentru asigurarea zonei.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime, neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, refuzând ulterior transportul la spital”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!