Impact violent între un autoturism și motocicletă în Dâmbovița! Unul dintre tinerii răniți a fost preluat de elicopterul SMURD

Publicitate

Un accident grav de circulație a avut loc, duminică seara, pe raza comunei Gura Șuții. Două persoane au fost rănite după o coliziune puternică între un autoturism și o motocicletă.

Ambele persoane care au fost rănite (prezintă traumatisme multiple) se aflau pe motocicletă. Una dintre victimele grav rănite a fost preluată de către un elicopter SMURD, care a aterizat pe terenul de fotbal din localitate. Aceasta a fost transportată de urgență la un spital din București.

Cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată pentru îngrijiri și investigații medicale la Unitatea Primiri Urgențe din Târgoviște. Tânărul care conducea motocicleta are 20 de ani, iar pasagerul 24 de ani. În schimb, șoferul autoturismului are 26 de ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal. Au fost efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Titu, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Tot acolo, pe lângă elicopterul SMURD,  a ajuns și un echipaj SAJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!