Impact puternic pe o șosea din Dâmbovița! O șoferiță și un minor, de 17 ani, transportați la spital

Publicitate

Un accident violent a avut loc sâmbătă după-amiază, în localitatea Gura Ocniței, la intersecția DJ 720 cu DJ 720A, din cauza unei șoferițe neatente. În urma impactului, atât șoferița, cât și un minor de 17 ani, au fost răniți. Din cauza leziunilor suferite, cele două victime au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Cum s-a produs accidentul

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 51 de ani, din satul Gheboaia, în timp ce ar fi condus un autoturism, în localitatea Gura Ocniței, la intersecția DJ 720 cu DJ 720A, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Valea Lungă.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

Zona accidentului, asigurată de pompierii din Moreni 

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Moreni, care au acționat cu cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și cu un echipaj SMURD. SAJ Dâmbovița a intervenit cu un echipaj.

„După recunoaștere, echipajele de intervenție au identificat două victime, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale. Ulterior, persoanele au fost transportate la spital. Concomitent, au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!