Impact între un autocamion și un autoturism, pe raza localității Ionești. O bătrâna a fost rănită

Publicitate

O femeie în vârstă de 75 de ani a fost rănită, marți de dimineață, în urma unui accident rutier produs pe raza localități Ionești – comuna Petrești, în urma unei coliziuni violente dintre un autocamion și un autoturism. La scurt timp după impact, bătrâna a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Din informațiile de la fața locului, se pare că autoturismul a fost lovit de autocamion, după ce șoferul acestuia nu a păstrat distanța în mers și l-a lovit izbit puternic. În autoturism se aflau trei femei: șoferița, mama și bunica șoferiței.

“În această dimineață, în jurul orei 08.30, pompierii găeșteni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe raza localității Ionești –comuna Petrești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și un autocamion.

La locul evenimentului, pompierii de la Detașamentul Găești s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane rănite din autoturism și transportul acesteia la UPU Târgoviște, iar pompierii au acționat pentru asigurarea zonei și sablarea carosabilului”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!