Îmbulzeala din autogara Group Atyc nu a rămas fără urmări! Polițiștii au aplicat sancțiuni drastice pentru nerespectarea regulilor de distanțare fizică

Publicitate

Îmbulzeala din autogara Group Atyc Târgoviște, care s-a putut vedea zilele trecute, nu a rămas fără urmări. Polițiștii dâmbovițeni au aplicat sancțiuni drastice mai multor persoane care nu au respectat regulile de distanțare fizică, în timp ce așteptau la coadă pentru achiziționarea sau reînnoirea abonamentului de călătorie.

„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au sesizat din oficiu și au intervenit imediat pentru a lua măsurile necesare în vederea asigurării unei distanțe minime de siguranță între persoane, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale.

Forțele de ordine au fost și vor fi prezente la datorie, pe raza întregului județ, pentru siguranța cetățenilor și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Facem apel către cetățeni cu privire la necesitatea manifestării unui comportament responsabil, nu vă expuneți inutil unor riscuri și respectați, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, măsurile impuse”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Dâmbovița, ieri, 10 octombrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!