Iluminatul de sărbători va fi aprins la Târgoviște pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat în seara de 1 Decembrie, în municipiul Târgoviște, când va fi aprins iluminatul festiv. În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, Târgul tradițional de Crăciun nu se va mai organiza, iar copiii nu vor mai putea merge cu colindul la instituțiile din oraș.

În această perioadă se lucrează de zor pentru împodobirea bradului care a fost amplasat în Piața “Tricolorului” din centrul municipiului. De asemenea, arterele principale ale orașului au fost împodobite cu diferite ornamente, iar Parcul Chindia a fost deja “îmbrăcat” în haine de sărbătoare.

„Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, iluminatul festiv va fi aprins din nou în Târgoviște. Pregătirile sunt în plină desfășurare, iar orașul nostru se va îmbrăca și în acest an în haine de sărbătoare, simbol al speranței de mai bine, sentiment de care avem nevoie acum, parcă mai mult decât oricând”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!