Iluminat public, eficient, modern și economic la Târgoviște! Au fost realizate primele probe ale noului sistem de telegestiune

123

Iluminat public modern în municipiul Târgoviște, cu ajutorul fondurilor europene! Administrația municipală a derulat investiția “Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public, prin care s-a realizat reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public stradal.

Noaptea trecută, potrivit primarului Târgoviștei, Cristian Stan, au fost realizate probe ale noului sistem de telegestiune (fiecare corp de iluminat poate fi pornit/oprit/reglat ca și intensitate luminoasă în mod separat și pe paliere orare, reglarea fluxului luminos poate fi realizată pe grupuri de corpuri de iluminat, pe străzi sau zone.

Sistemul de iluminat public din orașul Târgoviște a beneficiat de o modernizare  în cadrul unui proiect de aproximativ de 22.000.000 de lei.

Proiectul a presupus montarea a 3137 de aparate de iluminat bazate pe tehnologia LED, implementarea unor sisteme de alimentare cu panouri fotovoltaice pentru trecerile de pietoni, care vor funcționa și pe baza senzorilor de mișcare; aceștia vor comanda creșterea fluxului luminos al aparatelor în momentul în care persoane se angajează în traversarea trecerii de pietoni; dezvoltarea unui sistem de management prin telegestiune, care va asigura urmărirea de la distanță a iluminatului (prin dispecerat) și va permite controlul unitar al sistemului de iluminat, precum și controlul individual sau în grup al punctelor luminoase; suplimentarea rețelei de iluminat public, acolo unde este cazul.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!