Hulubești: Grav accident între un microbuz și un autoturism. O persoană a fost transportată de urgență la spital

Publicitate

Un accident violent s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, pe raza satului Măgura, comuna Hulubești.

În urma unei coliziuni puternice dintre un microbuz și un autoturism a rezultat o victimă, ce a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicală.

Pentru extragerea acesteia din autoturism, acolo unde a rămas încarcerată, au intervenit pompierii Detașamentului Găești, cu autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Polițistii ajunși la fața locului au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor nefericitului eveniment.

De asemenea, pompierii găeșteni au fost în focuri și în această dimineață, după ce au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, tot din satul Măgura.

“Ieri noapte, în jurul orei 23:15, pompierii găeșteni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier soldat cu o victimă, ce a avut loc pe raza localității Măgura (comuna Hulubești), în care au fost implicate două autovehicule (un microbuz și un autoturism).

La locul evenimentului, pompierii de la Detașamentul Găești s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD.

Salvatorii de pe descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei din autoturism și asigurarea zonei. După acordarea primului ajutor calificat, persoana rănită a fost preluată și transportată la UPU Târgoviște de un echipaj de ambulantă SAJ.

În această dimineață, la aproape 8 ore de la primul eveniment, pompierii de la Detașamentul Găești aveau să fie solicitați, în acceași localitate Măgura, pentru a interveni la un incendiu izbucnit în interiorul unei locuințe.

Sosiți la locul evenimentului, salvatorii găeșteni au localizat rapid incendiul, care se manifesta în două camere ale locuinței. Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor restul casei și o proprietate învecinată.

Din fericire, în urma producerii incendiului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: materiale combustibile din cele două camere (textile, mobilier, aparatură electonică și electrocasnică).

Cauza probabilă a producerii incendiului, stabilită în urma cercetărilor efecuate la fața locului, este scurtcircuitul electric provocat din cauza unui conductor electric defect ori neizolat corespunzător”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!