Hotelul Ceres din Pucioasa angajează. Vezi ce posturi sunt disponibile

Publicitate

Hotelul Ceres, din orasul Pucioasa, își mărește echipa! Dacă ești serios și implicat și îți dorești să faci carieră, într-un colectiv tânăr și prietenos, poți avea ocazia de a te alătura colectivului de acolo.

În perioada următoare, complexul angajează 1 kinetoterapeut și 2 bucătari, cu calificare în domeniu.

Interviurile au loc, începând cu ora 9.00, la sediul nostru din Pucioasa, pentru bucătar in data de 9 iunie, iar pentru kinetoterapeut, pe 11 iunie. Detalii poți afla la numărul de telefon 0245/760898.

Complexul de odihnă și tratament balnear Ceres reprezintă combinația ideală de confort și clasă, flexibilitate și stil, îmbinate într-un decor unic. Hotelul Ceres Pucioasa are în dotare un numar de 107 camere de două paturi clasificate de Ministerul Turismului la două stele si 9 camere tip apartament de lux. Camerele de hotel, dotate cu televizoare, telefon și grup sanitar propriu, prin confortul lor, satisfac exigențele turiștilor.

Stațiunea se află la 350 metri altitudine, într-o zonă dominată de coline împadurite care determină un climat stimulent, cu veri răcoroase. Principalii factori naturali de cură sunt apele minerale sulfuroase, sulfatate, bicarbonatate, calcice, sodice clorurate și climatul agreabil cu veri răcoroase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!