Haos în traficul din Dâmbovița, pe 1 Mai! Șoferi prinși băuți la volan și fără permis de conducere s-au ales cu dosare penale

Publicitate

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au efectuat pe 1 mai numeroase controale în trafic și au sancționat drastic șoferii care au încălcat regulile de circulație. Oamenii legii au întocmit mai multe dosare penale, au împărțit amenzi și au suspendat permise, după ce numeroși conducători au fost prinși beți la valon și depistați că nu dețineau permis de conducere.

“La data de 1 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat în trafic, pe raza comunei Răscăieți, un bărbat de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au procedat la testarea șoferului cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un alt bărbat de 30 de ani, care se afla sub influența alcoolului, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 711, pe raza localității Lazuri.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 26 de ani, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat în timp ce conducea un ansamblu de vehicule rutier, pe DN 72, în localitatea Picior de Munte, fără a deține un permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!