Haos auto pe Trasbucegi, în a doua zi de Paște! Mii de turiști nu au putut ajunge în zona Padina –Peștera din cauza infrastructurii rutiere rudimentare

Publicitate

Haos auto pe Transbucegi în a doua zi de Paște! Zona montană a județului Dâmbovița a fost luată cu asalt de mii de turiști, astăzi, în a doua zi Paște.

Toți cei care se îndreptau spre zona Padina-Paștera au avut parte de o mare surpriză neplăcută. Drumurile de acces spre această zonă, cel de pe malul drept al Lacului Bolboci era închis, iar cel de pe malul stâng, neasfaltat, reprezenta un adevărat infern pentru orice șofer.

Așa că majoritatea turiștilor au mers până la Cabana Bolboci, după care erau nevoiți să se întoarcă, pentru că drumul era inaccesibil, cu gropi, pline de apă, noroi, zăpadă și gheață. La urcare  și la coborâre,  pe tronsonul de drum dintre cabanele Dichiu și Bolboci, acesta  era presărat cu foarte multe blocaje din cauza  numeroaselor mașini aflate în trafic.

Ținând cont de rudimentara infrastructură rutieră din această zonă  ne dăm seama, încă o dată, de ce este blocat turismul din această zonă. Astăzi, ce s-a văzut pe acest drum montan a fost o adevărată bătaie de joc la adresa miilor de turiști ajunși în zona montană județului Dâmbovița!

Așa cum se cunoaște, Transbucegi (DJ 713) este un drum ce se află în administrarea comună a județelor Dâmbovița și Prahova.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!