Handbal. Pierdere importantă pentru CSȘ Târgoviște! Izabela Gânju s-a transferat la Sporting Ghimbav. Adrian Apostol: “E cea mai bună jucătoare din România de mână stângă la nivelul junioarelor 3”

Publicitate

Ionuț Parghel
Pierdere importantă suferită de echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Formația de junioare 3 a clubului din Microraionul III a rămas fără Izabela Gânju, una dintre marile speranțe ale handbalului dâmbovițean.

Fiica fostului fotbalist Sorin Gânju a decis de la sfârșitul verii să evolueze pentru echipa de junioare 3 a clubului Sporting Ghimbav, acolo unde antrenează fosta mare handbalistă Mihaela Tivadar. Fiind componentă a Centrului Național de Excelență de la Brașov și a naționalei de cadete a României, Izabela a ajuns la Ghimbav sub formă de împrumut, pentru o perioadă de un an. Plecarea interului drept l-a Sporting a fost acceptată cu greu de Adrian Apostol, tehnicianul lui CSȘ Târgoviște. “În prima fază nu am fost de acord ca Izabela să plece la Ghimbav, dar pentru binele ei am decis să o împrumutăm pentru un sezon. Era cea mai valoroasă jucătoare a noastră. Ne pusesem mari speranțe în ea fiindcă obiectivul CSȘ-ului în acest sezon este calificarea în fazele superioare ale Campionatului Național. Izabela este un mare talent. E cea mai bună jucătoare din România de mână stângă la nivelul junioarelor 3. Pentru noi e pierdere mare. Am lucrat mult cu ea în ultimii șase ani. Eu sunt cel care a descoperit-o. Când s-a despărțit de noi a plâns”, ne-a declarat Adrian Apostol. La noua echipă Izabela este componentă de bază în angrenajul condus de Mihaela Tivadar. Cu dâmbovițeanca în teren, Sporting Ghimbav a obținut două victorii din tot atâtea meciuri jucate în noul campionat dedicat junioarelor 3. În primul joc a trecut de CSȘ Sfântu Gheorghe cu 33-17, iar în cel de-al doilea de Corona Brașov cu 32-25. Izabela a fost “înregimentată” la Centrul Național de Excelență de la Brașov în vara anului trecut.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele