Hale noi și moderne pentru Parcurile Industriale Moreni și Priboiu

Publicitate

Vizită a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița la diverse investiții care se derulează în județ!

”Deși infecția cu virusul SARS-CoV-2 a adus multe schimbări în viețile și activitatea noastră, avem datoria de a face tot posibilul pentru ca proiectele derulate în județ să continue”, a declarat Alexandru Oprea, zilele trecute, când a inspectat mai multe obiective.

La Parcul Industrial Moreni, se construiesc două hale noi. Investiția, finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița, este importantă pentru dezvoltarea economică a județului.

Cu o suprafață de 500 mp fiecare, halele vor fi construite pe structură metalică și vor avea asigurate toate utilitățile (energie electrică, gaze, apă, canalizare) în momentul în care vor fi închiriate de către posibilii investitori.

De asemenea, potrivit președintelui CJD, vor avea dotări care vor conferi rezistență la incendiu (gradul III), uși cu acționare electrică și vor răspunde, astfel, atât nevoii întreprinzătorilor de a desfășura activități de producție, cât și creării unor condiții de lucru corespunzătoare.

Același tip de hale, cu aceleași caracteristici și dimensiuni, se vor construi și în cadrul Parcului Industrial Priboiu.

Contractul de începere a lucrărilor de construcție urmează a fi semnat în scurt timp.

Amintim că, în zona fostei unități militare de la Priboiu, unde, în anul 2018, Consiliul Județean Dâmbovița a intrat în posesia și administrarea unui teren cu suprafața de 52.055 mp, pentru a fi valorificat, până la acest moment, s-au terminat lucrările de defrișare.

După finalizarea procedurii de demolare a unor bunuri imobile deja existente, terenul va fi dat în administrarea Parcului Industrial Priboiu, pentru a crește potențialul acestuia în rândul investitorilor interesați de a-și derula activitatea în județul Dâmbovița

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!