„Hai, România! – Povestea Generației de Aur”, cel mai așteptat film pentru microbiștii români va rula în premieră la Cinematograful „Independența” din Târgoviște

Publicitate

Cel mai așteptat film pentru microbiștii români va rula în premieră la Cinematograful „Independența” din Târgoviște în data de 2 martie, de la orele 15.

„Hai, România! – Povestea unei generații de aur” îi are ca protagoniști pe nimeni alții decât: Hagi, Popescu, Dumitrescu, Stelea, Prunea, Răducioiu, Petrescu, Lupescu, Belodedici, Sabău, Munteanu, Selymes, Mihali, Balint, Panduru, Gîlcă, Vlădoiu, Lăcătuș, Mutu, Chivu, Contra, A. Ilie, Puiu Iordănescu, Emeric Jenei.

Pe lângă acești „titani” ai fotbalului românesc, și echipa de producție a filmului documentar este una specială:

Regizor: Claudiu Mitcu

Scenariu: Andrei Crăciun Dop, Andrei Butică, Luchian Ciobanu

Montaj: Ioachim Stroe

Muzica: Mihnea Irimia

Mixaj Sunet: Gabriel Maga

Producător Executiv: Sorin Popa

Producători: Călin Crețu, Simion și Loredana Apreutese

Iată ce spun despre film producătorii și realizatorii lui:

„Hai, România! – Povestea Generației de Aur” este filmul care spune povestea celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000. E statuia pe care o merită Generația de Aur și acum o primește.

Gheorghe Hagi, Emeric Ienei, Gică Popescu, Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea sunt doar câțiva dintre eroii acestui film care fac dezvăluiri în premieră, care își spun poveștile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum despre o perioadă pe care unii dintre noi am trăit-o, am sărbătorit-o pe străzi și pentru care am făcut nopți albe, iar alții doar au citit pe net. O perioadă care astăzi pare mai aproape de mit decât de realitate, despre care nici nu știi ce să crezi: A fost pe bune? Chiar am fost atât de mari odată? Chiar a trăit România asta?

O perioadă în care naționala noastră a ajuns pe locul trei în lume, a reușit recordul a trei calificări consecutive la trei Campionate Mondiale și două calificări consecutive la două Campionate Europene. Și se bătea de la egal la egal cu cele mai mari echipe din lume. Și uneori chiar le bătea bine de tot! Hai, România!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!