GȘA Nucet, din nou campioană la juniori C! “Am plecat de la zero și am ajuns campioni”

Publicitate

Ionuț Parghel
Grupul Școlar Agricol Nucet a făcut din nou legea în Campionatul Județean destinat juniorilor C! Formația antrenată de Marius Rotaru a devenit încă o dată campioană județeană la acest nivel, așa cum a realizat și în urmă cu un sezon.

Echipa din Nucet a intrat în posesia titlului de campioni după ce a făcut foarte puțini pași greșiți în actuala stagiune. Astfel, cu o etapă înainte de finalul sezonului, Nucetul a acumulat 44 de puncte, aflându-se la o distanță de opt lungimi față de Chindia Târgoviște (ocupanta locului secund) și la nouă lungimi față de CSȘ Târgoviște I (ocupanta locului 3).

Marius Rotaru: “Prin câștigarea titlului am arătat că suntem cei mai buni din județ

Generația juniorilor C este una dintre cele mai bune pe care le-a avut Nucetul în ultimii ani. “Am plecat de la zero cu această generație și după un ciclu de patru ani am reușit să fim cei mai buni din județ. Exact cum am făcut-o și în urmă cu un an. Este o mare bucurie că am devenit campioni înainte de sfârșitul competiției. Ne bucurăm că am câștigat lupta cu Chindia pentru acest titlul județean. Atuurile noastre au fost munca și disciplina. Cele două au primat și astfel am ajuns cei mai buni din județ la acest nivel. Pentru noi a fost mai greu în prima parte a campionatului. În retur, a fost ceva mai ușor după ce-am câștigat duelul direct cu Chindia. Prin câștigarea acestui titlu copiii au vrut să arate că sunt cei mai buni din județ. Suntem foarte fericiți că am cucerit cel de-al doilea titlu consecutiv la acest nivel. Am demonstrat că facem treabă bună la Nucet. De asemenea, țin să mulțumesc domnului director al liceului, Constantin Gheorghe, care ne-a sprijinit neîncetat. Acest titlul îl dedicăm și dumnealui”, ne-a declarat Marius Rotaru, antrenorul juniorilor C de la Nucet. Lotul de jucători pe care a mizat GȘA Nucet în acest sezon a fost alcătuit din Andrei Bucur, Ștefan Ștefănescu, Claudiu Cristea, Alin Radu, Marius Dincă, Marian Brutaru, Robert Rașcanu, Ianis Mocanu, Cosmin Furtună, Cătălin Fanache, Robert Polezache, Costel Matei, Cătălin Ene, Cristian Constantin, David Ciolacu, Robert Stoica și Sorin Vlad, iar ultimii patru se află în vederile loturilor naționale U14 și U15 ale României. Juniorii de la Nucet vor înfruta în ultima etapă a campionatului Flacăra Moreni, într-un joc ce va avea loc pe malul Cricovului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!