Grav accident la ieșirea din Moreni! Un șofer a fost rănit după ce mașina în care se afla a ajuns într-o pădure de la marginea șoselei

Publicitate

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de vineri, pe Drumul Județean 720, la ieșirea din municipiul Moreni.

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului după ce nu a adaptat corect viteza la condițiile de drum și s-a oprit cu mașina în pădure. Paramedicii ajunși la fața locului au acordat primul ajutor conducătorului auto, care a refuzat într-un final deplasarea la spital.

“Vineri seara, în jurul orei 21.45, pompierii morenari au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DJ 720, la ieșirea din municipiul Moreni, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat în pădure.

La locul evenimentului, pompierii de la Detașamentul Moreni s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD.

Paramedicii SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat conducătorului auto, care a refuzat transportul la spital, iar pompierii au acționat pentru asigurarea zonei.

Pentru a ajunge la autoturism, care avea motorul pornit și cheia ruptă în contact, salvatorii au fost nevoiți să își croiască drum prin pădure, cu ajutorul drujbei, îndepărtând crengile unor copaci”, reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!