Grav accident în Dâmbovița! Patru persoane, transportate de urgență la spital, după ce un tânăr s-a înfipt cu mașina într-un stâlp. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Publicitate

Grav accident rutier, marți de dimineață, pe drumul județean 101B, pe raza satului Ungureni, comuna Butimanu, după ce un tânăr, de 20 de ani, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit cu mașina într-un stâlp!

Patru persoane au ajuns la spital în urma impactului puternic. Două dintre persoane au fost găsite încarcerate de către pompierii militari. Acestea au fost extrase rapid din mașină și apoi transportate la spital.

În accident au fost identificate două persoane de sex feminin și alte două de sex masculin, potrivit ISU Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Gărzii de Intervenție Cornești, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, și de  pompierii Detașamentului Titu, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu 2 echipaje.

,,La locul accidentului au fost identificate 4 victime (2 sex masculin și 2 sex feminin), dintre care două victime încarcerate. În continuare s-a acţionat pentru extragerea celor 2 persoane. Toate cele 4 victime au fost transportate la spital”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!