Gloria Cornești, tot mai aproape de titlul Ligii a 4-a. Nelu Radu aruncă săgeți spre Recolta Gura Șuții. “Noi nu suntem ca alții să aruncăm cu banii”

Publicitate

Ionuț Parghel
Gloria Cornești este echipa momentului în campionatul județean. Formația finanțată și antrenată de Nelu Radu este liderul Ligii a 4-a și vizează neîncetat cucerirea titlului de campioană la finalul sezonului. Într-o luptă directă cu Recolta Gura Șuții, ocupanta locului secund în clasament, Gloria este decisă să nu mai facă nici un pas greșit până la finalul campionatului.

Cu opt etape înainte de finalul competiției, Nelu Radu consideră că Gloria este pregătită din toate punctele de vedere pentru a deveni campioana județului și pentru a reprezenta cu brio Dâmbovița la barajul de promovare în Liga a 3-a. Cum rivalitatea dintre Cornești și Gura Șuții este una mare, conducătorul liderului județean a aruncat mai multe săgeți spre Gura Șuții. “După cum se vede ne îndreptăm spre titlul de campioană. Me mișcăm bine pe teren fără a face prea multe eforturi, așa cum face contracandidata noastră. Jucăm foarte bine și nu dăm nimic nici în dreapta, dar nici în stânga. Noi nu suntem ca alții să aruncăm cu banii. Noi nu dăm nimic la arbitrii. Nu înțeleg Gura Șuții ce vrea să facă cu  atâtea cheltuieli. Nu cred că Gura Șuții ne poate învinge în meciul direct sau că noi ne vom mai împiedica vreodată până la finalul stagiunii. Am putea pierde meciul direct numai în cazul în care arbitrii vor fi pro Gura Șuții. Ei au făcut o obișnuință să se împrietenească cu arbitrii. Din câte am înțeles e bătaie să arbitreze pe Gura Șuții. Niciodată nu am fost la AJF să mi dea arbitrii la vreun meci. Ne dorim să câștigăm campionatul, iar apoi să reprezentăm Dâmbovița la barajul de promovare pentru Liga a 3-a. În acest baraj, vom juca cu Univeritatea Craiova, o echipă foarte bună. Dintre noi și Gura Șuții cred cu tărie că noi ne vom prezenta mai bine în acest baraj din toate punctele de vedere, ne-a declarat Nelu Radu. Fințatorul și antrenorul Gloriei nu a trecut cu vederea alegerile pentru șefia AJF Dâmbovița, de săptămâna trecută. “Încă o dată s-a văzut că Emil Tudor este puternic. Nu zic că Ionuț Iugulescu nu era bun, dar pe el l-au tras în jos colaboratorii săi. Dacă nu se alia cu anumite persoane l-aș fi votat”.

Sursa foto: sportimpact.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!