Gloria Corneşti a câştigat faza judeţeană a Cupei României. Finală cu şase goluri

Publicitate

Ionuț Parghel
Bucurie fără margini la Cornești! Gloria, echipa din localitate, este noua și vechea câștigătoare a Cupei României, la nivel județean, după ce-a învins în finală pe Unirea Bucșani, cu scorul de 4-2, pe stadionul “Orășenesc” din Titu.

Echipa finanțată de Nelu Radu și Victor Ghergoiu a intrat în posesia eventului la capătului unui sezon foarte bun, unde și-a arătat din plin superioritatea pe plan local. Gloria a pus mâna și pe trofeul Cupei, după cel al Ligii a 4-a, după ce a trecut fără prea multe emoții de Unirea Bucșani, formație care s-a autodepășit în această stagiune. În ultimul act al Cupei, echipa lui Marius Zidăroiu a rezistat doar 28 de minute, după care corneștenii au “bombardat” în valuri buturile lui D. Banu, portar care a greșit flagrant la două dintre reușitele Gloriei. Corneștiul a deschis scorul prin Marian Matei (28), după care până la pauză la pauză, principalulul golgheter al Gloriei a atins “dubla”, tranformând impecabil o lovitură liberă, din apropirea careului (43). În actul secund, Unirea a redus din handicap prin Fanache (59) și a lăsat senzația că revine în meci. Numai că acest lucru s-a dovedit doar un simplu foc de paie. Șapte minute mai târziu, Ghiță a dus scorul la 3-1 pentru Cornești, iar în minutul 69 Enescu l-a majorat la 4-1. Cu 11 minute înainte de final, Bucșani a mai punctat o dată, dar golul reușit de Zidăroiu a mai contat doar pentru statistica jocului și pentru stabilirea scorului final. Așadar, prin obținerea eventului Gloria Cornești a demonstrat că a fost cea mai bună echipă din Dâmbovița la nivel județean în sezonul 2017-2018. Prin obținerea trofeului, corneștenii vor reprezenta județul în primul tur al Cupei la nivel național. Pe de altă parte, la fel ca anii precedenți, festivitatea de premiere oferită de oficialii AJF Dâmbovița a lăsat din nou de dorit.

Gloria Cornești – Unirea Bucșani 4-2 (2-0)
Marcatori: M. Matei (28, 43), Ghiță (66), Enescu (69)/ Fanache (59), Zidăroiu (79).
Cornești: Grecu – Gae, Coman, F. Nicolae, Rusu, Lungeanu, Mândru, Enescu, Dragnea, M. Matei, C. Calofir. Au mai jucat: Ghiță, N. Radu, Șirneanu, Cristea.
Bucșani: D. Banu – Ristoiu, Zidăroiu, D. Bălașa, Fanache, Boțoacă, Stroe, A. Dinu, Puică, Micu, Ciocârdaru. Au mai jucat: Potânceanu, Bocioacă, Anton, Simion.
Stadion: “Orășenesc” (Titu). Spectatori: 150.
Au arbitrat: Mihai Motan – Vlăduț Savu și Bogdan Ivașcu.
Sursă foto: sportimpact.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!