Gloria Cornești, aproape campioană! Echipa lui Nelu Radu țintește și Cupa României la nivel județean. “Nimeni nu poate să ne oprească”

Publicitate

Ionuț Parghel
Gloria Cornești a ajuns foarte aproape de cucerirea titlului județean. Echipei lui Nelu Radu îi mai trebuie o singură victorie pentru a deveni noua campioană a Ligii a 4-a dâmbovițene. Liderul campionatului a trecut cu brio de penultima deplasare stagională, învingând cu 3-2 pe Voința Pierșinari.

În ultimele două etape Corneștiul va da peste CSM Fieni (a) și Viitorul IL Caragiale (d), adversari net inferiori liderului din campionat. Gloria a acumulat 89 de puncte înainte cu două runde înainte de sfârșitul competiției, aflându-se la patru lungimi distanță de Recolta Gura Șuții, ocupanta locului secund. Meciurile pe care le va mai susține Corneștiul pe final de sezon vor reprezenta în cea mai mare parte antrenamente utile în perspectiva barajului de promovare pentru Liga a 3-a. Pe de altă parte, Corneștiul vizează și câștigarea Cupi României, întrecere unde și-a asigurat prezența în sferturi. De asemenea, potrivit finanțatorului-antrenor, Nelu Radu, Gloria se află pe drumul bun și în ceea ce privește Certificatul de Identitate Sportivă. “În mare proporție suntem campioni. Nu poate să ne mai oprească nimeni. Ceva mai greu a fost cu Pierșinari, dar am trecut și de acest hop. Ne mai trebuie o victorie pentru a deveni campioni. Vizăm și Cupa României. Vom aborda cu maximă seriozitate și meciurile din Cupă. Ne dorim să câștigăm toate meciurile. Pentru noi ultimele meciuri pe care le jucăm la nivel județean vor reprezenta teste de verificare pentru duelul din barajul de promovare. Ne aflăm pe drumul bun și cu CIS-ul. Cu siguranță FRF ne va oferi o derogare în acest sens pentru a participa la baraj. Noi am depus documentația de săptămâni buni. În situația noastră mai sunt alte 20 de echipe. Nu cred că FRF nu va lăsa toate aceste echipe să participe dacă nu vor arăta CIS-ul până pe 11 iunie. Într-adevăr și noi am greșit puțin că nu ne-am grăbit să depunem actele pentru CIS mai demult”.

Liga a 4-a – rezultate – etapa a 32-a

Colibași – Ulmi                 3-1

Zăvoiu – Brezoaele          2-4

IL Caragiale  – Moroeni   5-0

Bucșani – Ungureni        2-0

Gura Șuții – Petrolul Tgv      4-1

Dragomirești – Coada Izvorului    4-1

Ziduri – Ghimpați                  5-3

Pierșinari – Cornești             2-3

Fieni – Mătăsaru                   4-3 (c)

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!