Gigi Becali despre situația din Ucraina: “Putin va rămâne în istorie printre criminalii lumii. Cred că regretă și că va da înapoi”

7
Publicitate

Gigi Becali a declarat că, din punctul său de vedere, Vladimir Putin va rămâne în memoria istoriei drept un criminal, la fel ca Stalin. De asemenea, acesta a atras atenția asupra faptului că poporul rus nu trebuie să fie acuzat pentru faptele conducătorului său, pentru că oamenii nu au nicio vină.

„Eu nu am crezut, spunea familia si eu râdeam. Spuneam că nu-și permite nimeni… Nu credeam ca un om poate da un ordin sa omoare mii de oameni, nu credeam… M-am convins. Oameni de genul asta trebuie… Numai poporul rus să-l elimine. (…) Poporul rus nu are nicio vină pentru ce face el, cred ca se va răscula împotriva lui. (…) În Cartea vieții este o rubrică cu criminalii lumii. Napoleon, Stalin, acum, ultimul e ăsta. Nici nu-i spun numele”, a declarat, George Becali, potrivit realitatea.net.

Gigi Becali a mai spus că est sigur că peste puțin timp președintele va ieși în public și-și va cere scuze în fața familiilor de ucraineni, conștientizând pericolul în care se află, însă va fi prea târziu.

„Din orgoliu, mai bombardează. E grav. Cum rămâi imun la suferința aproapelui?! Numai să nu fii om, să fii din piatra. Când vezi ca toate popoarele te acuza, mor oameni, copii si sa ramai rece. Cred că regreta și o sa dea înapoi.

De ce n-a mai pus sa sfințească tancurile. Ei cred ca se sfințesc uneltele cu care omori?! Niciodată… De ce nu s a mai dus patriarhul Kiril sa mai sfințească armata?”, a mai spus George Becali, potrivit sursei citate.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!