Gheboasă, reacție după ce a fost prins cu droguri: „Sunt un simplu fost consumator. Nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit”

Sursă foto: facebook.com/gheboasa
Publicitate

Trapperul târgoviștean Gheboasă a făcut primele declarații după ce a fost depistat de ofițerii antidrog în timp ce cumpăra cannabis. Cântărețul susține că este nevinovat și că respinge acuzațiile ca fii d drept false.

Acesta a subliniat că nu a vândut niciodată droguri și că nu este traficant, el fiind doar „un fost consumator”, care a fost prins fumând un „joint de marijuana”. De asemenea, el promis „o melodie cu dedicație specială”.

“Frații mei, vreau să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut până acum sunt false. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, de la mine de acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că, nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea, pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit. Vreau să știți clar că în acest caz nu este implicat niciun minor pentru că eu nu am vândut, nu vând și nu o să vând niciunui om care există pentru că nu sunt traficant. Eu sunt un simplu fost consumator. Că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum, ce să fac. Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. O să rupem. Urmează o piesă cu dedicație specială””, a spus Gheboasă într-un clip postat pe Instagram.

În același dosar sunt implicate și alte patru persoane, inclusiv un minor de 17 ani, care este acuzat că vindea droguri în apropierea unei școli din municipiul Târgoviște.

Gheboasă a fost prins de oamenii legii cu droguri în mașină în urma unui control de rutină în București, pe Bulevardul Timișoara.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!