Gestul neașteptat al primarului din Crângurile nu a rămas fără urmări în Dâmbovița! Ieri, edilul comunei Produlești a renunțat și el la pensia specială

Publicitate

Ionuț Parghel

Gestul primarului din comuna Crângurile, Costin Ionuț Barbu, de a renunța la pensia specială, înainte de a se adopta proiectul de lege prin care acestea să fie eliminate, nu a rămas fără urmări la nivelul județului Dâmbovița.

Ieri, până să fie adoptat acest proiect de lege, un alt primar din Dâmbovița a renunțat, în fața notarului, la acest drept, care se acorda edililor prin Codul Administrativ.

Al doilea primar din județul nostru care a renunțat de bună voie la pensia specială a fost George Georgescu, edilul comunei Produlești. “Dau prezenta fiind necesară autorităților publice de resort. Subsemnatul Georgescu George declar că am citit declarația în întregime, am înțeles conținutul și efectele juridice pe care le produce, fiind de acord cu acesta întrucât exprimă cele declarate de mine, drept pentru care semnez mai jos”, a susținut primarul din Produlești în declarația notarială.

Ambii edili din Dâmbovița care au renunțat la aceste drepturi vin de la PSD. George Georgescu (40 ani) se află la primul mandat de primar  în comuna Produlești, iar până să fie edil șef, acesta a mai fost în două rânduri viceprimar al localității.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!