Gest de omenie din partea unui bărbat din Iași: S-a descălțat și i-a oferit sandalele sale unui bătrân de pe stradă

Publicitate

Gest de mare omenie din partea unui bărbat din Iași, care a fost văzut de trecători când se descălța pentru a-i oferi sandalele sale unui bătrân fără încălțări, care stătea pe o băncuță. Acesta lucrează la Servicii Publice SA Iaşi de 18 ani, iar gestul său a fost motivat prin educația primită de la părinți săi, care l-au învățat mereu să ofere din bunurile sale celor care au mult mai multă nevoie, scrie Antena3.ro.

Acesta a observat bătrânelul desculț în timp ce se afla la lucru, pe stradă, și, spune el, a simțit că avea nevoie de ceva de încălțat:

“Primul lucru care l-am întrebat când am ajuns la el, l-am întrebat dacă vrea sandalele mele și mi-a spus că da. Am simțit că are nevoie. M-am descălțat și l-am încălțat pe el, s-a bucurat. Mai aveam câțiva bani mărunți în buzunar și i-am dat și pe ăia. Regret foarte mult că, după ce i-am dat papucii, am plecat repede să îi iau și ceva de mâncare și, când m-am întors, nu mai era. Nu am apucat să vorbesc cu el”, a declarat binefăcătorul, potrivit Antena3.ro.

Una dintre lecțiile pe care ieșeanul vrea să le dea oamenilor stă în spatele următoarei afirmații: “Știți ce e cel mai ușor în viață? Să faci rău!”, spunând că de atâția ani de când lucrează pe domeniile publice a observat ușurința cu care persoanele aruncă gunoaie pe jos, fără să se gândească la munca altora sau măcar la binele mediului înconjurător, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!