Georgian Honciu și Denis Ispas au promovat cu ACS Șirineasa în liga secundă, iar din vară vor juca la Dunărea Călăraşi, în Liga 1

Denis Ispas
Publicitate

Ionuț Parghel
Doi fotbaliști dâmbovițeni vor încheia primăvară în forță! Georgian Honciu (29  ani – mijlocaș) și Denis Ispas (24 ani – fundaș) au reușit să promoveze cu ACS Șirineasa în Liga a 2-a. Foștii fotbaliști ai Chindiei Târgoviște au urcat cu formația vâlceană în eșalonul secund înainte de finalul campionatului.

Astfel, Șirineasa și-a asigurat matematic promovarea în Liga a 2-a, la finalul meciului cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (5-0), ce a contat pentru etapa a 27-a a seriei C4. Bucuria celor doi fotbaliști dâmbovițeni va dura puțin fiindcă începând cu 1 iulie ei vor fi “încorporați” de Dunărea Călărași, formație proaspăt promovată în Liga a I. Honciu și Ispas au părăsit Chindia în iarnă după ce nu au acceptat condițiile clubului târgoviștean de prelungire a contractelor care intraseră în ultimele șase luni. Chiar dacă ei au evoluat o jumătate de sezon în Liga a 3-a, începând din vară aceștia vor avea ocazia de  a juca în primul eșalon al țării în tricoul Dunării Călărași, formație pentru care, inițial, au ales să părăsească Târgoviștea în iarnă.

Georgian Honciu

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!