Gelozie dusă la extrem, în Târgoviște! Un bărbat și-a snopit în bătaie fosta concubină

Publicitate

Scandal monstru la Târgoviște după ce un bărbat de 42 de ani și-a lovit fără milă fosta concubină. Totul s-a petrecut după un exces de gelozie al bărbatului.

După ce femeia agresată a chemat polițiștii la fața locului, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:42, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, 42 de ani, din Târgoviște, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de fostul concubin.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în cursul serii, bărbatul, de 41 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul din municipiul Târgoviște, pe fondul geloziei, și-ar fi agresat fizic fosta concubină.

Pe parcursul zilei, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 25 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și vătămare corporală.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!