”Gata de Bac”, platformă online de meditații pentru Bacalaureat. Costurile, pe pachete cu 3 luni de acces

Publicitate

Meditații online pentru elevii care vor susține în anul acesta școlar, dificil și atipic, examenul de Bacalaureat.

Dimn 15 martie, aceștia vor putea face meditaţii online pentru examenul de Bacalaureat pe platforma “Gata de Bac”, program de pregătire dezvoltat de Digital Nation.

Meditaţiile sunt disponibile pentru Matematică (fiecare specializare – M1/ M2/ M3/ M4) şi Limba şi Literatura Română, urmând ca alte materii să fie introduse în săptămânile viitoare, la acestea urmând să participe peste 25 de profesori.

Printr-un comunicat de presă, organizația Digital Nation arată: ”«Gata de Bac» este platforma de meditaţii online unde elevii de clasa a XII-a se pot pregăti într-un mod antrenant pentru examen, alături de profesori de specialitate. Programul de antrenament pentru Bac durează 3 luni, are un cost total de 199 lei pregătire per materie, iar sesiunile de meditaţii online încep pe 15 martie 2021. Cei dornici să se antreneze pentru examen se pot înscrie pe profesorinonline.ro/bac până pe 20 mai 2021, însă programul se va desfășura în perioada 15 martie – 25 iunie. Formatul programului a fost dezvoltat ca să asigure un ritm alert de pregătire, permiţându-i în schimb elevului să se bucure de un program flexibil şi de acces de oriunde printr-un dispozitiv conectat la internet”.

În cadrul programului, elevii pot avea 28 de sesiuni de meditaţii online per materie, pe parcursul a 3 luni de pregătire. Sunt prevăzute două sesiuni video pe săptâmână, unul de explicare a materiei şi altul de verificare.

Pentru a fi mai ușor accesibile, sesiunile de meditaţii sunt disponibile atât live, cât şi în format înregistrat.

Totodată, pentru sesiunile de verificare, elevii au alături o echipă distinctă de profesori îndrumători, disponibili să le răspundă online la orice întrebări sau să le ofere clarificări suplimentare.

Costurile sunt stabilite pe pachete de pregătire, de exemplu pachetul Limba și literature română costă 199 lei pentru trei luni de acces. Mai multe detalii, la următorul link: https://profesorinonline.ro/bac/

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!