Garda de Mediu Dâmbovița are pagină de Facebook. Puteți face sesizări și aici

Publicitate

Garda de Mediu Dâmbovița are acum pagină de facebook, iar instituția preia spre  verificare sesizările și neregulile semnalate de cetățeni inclusiv pe acest cont de socializare.

Dacă observați nereguli, depozitări ilegale de deșeuri, deșeuri aruncate în zone nepermise, poluare sub toate formele ei (deversări periculoase în apă, poluarea aerului, incendierea deșeurilor etc.), puteți anunța pe pagina de Facebook sau scrieți un mail la cjdambovita@gnm.ro

Urmăriți activitatea instituției și a inspectorilor la următorul link:

https://www.facebook.com/gnmdambovita/

Chiar astăzi, urmare a sesizării unui locuitor din comuna Ludești pe pagina de Facebook, inspectorii Gărzii de Mediu au verificat și au găsit, pe lângă zona indicată în fotografia trimisă, și o altă zonă cu deșeuri în aceeași localitate.

”Am aplicat administrației locale ca măsuri salubrizarea respectivelor zone și, de asemenea, supravegherea lor pentru a preîntâmpina apariția de noi depozite necontrolate de deșeuri.

Vă aducem la cunoștință pe această cale că abandonarea deșeurilor de orice fel în locuri neautorizate este sancționată conform legislației în vigoare. Pentru aplicarea prevederilor legale avem nevoie de fotografii pentru identificarea persoanei sau a mijlocului de transport folosit”, au transmis reprezentanții instituției pe pagina de Facebook.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!