Gâlceavă la Vârfuri pe seama cazurilor de coronavirus! DSP Dâmbovița susține ceva, iar autoritățile din localitate susțin altceva

My beautiful picture
Publicitate

Situație extrem de încâlcită în comuna Vârfuri, din cauza cazurilor de coronavirus, unde DSP Dâmbovița susține ceva, iar autoritățile din localitate altceva.

Luni după-amiază, DSP Dâmbovița a transmis că localitatea se apropie de pragul 3 al ratei de incidență de COVID-19 la mia de locuitori. Din ultima informare a DSP-ului a reieșit ca localitatea Vârfuri avea o rată de incidență a cazurilor de COVID-19 de 2,76 cazuri la mia de locuitori.

Pe de altă parte, noul primar al comunei, Răzvan Bănaru, a contrazis DSP și a transmis că în comuna pe care o conduce nu există COVID, iar localitatea se află în scenariul verde.

“Bună seara. Nu avem Covid la Vârfuri, a fost eroarea DSP. Suntem încă verzi şi sper să rămânem cât mai mult”, a precizat edilul, pe pagina sa Facebook.

Primarul Bănaru a lăsat de înțeles că cifra oferită de DSP este eronată, atâta timp cât instituția ar fi raportat cinci persoane infectate de pe raza unei comune vecine (Vișinești).

Până acum, șase localității din Dâmnovița au depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, fiind vorba de Cândești (5, 2), Târgoviște (3,61), Aninoasa (3,46), Dobra (3,4), Nucet (3,27) și Comișani (3 08).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!