Gala Excelenței în învățământul dâmbovițean. 534 de elevi și 306 profesori au fost premiați de Consiliul Județean

Publicitate

Duminică, Sala Sporturilor din Târgoviște a găzduit Gala Excelenței în Învățământul Dâmbovițean, eveniment organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Dâmbovița, ce a avut ca scop recunoașterea elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite obținute la concursurile și olimpiadele județene din anul școlar 2018-2019.

Au fost premiați 534 de elevi și 306 profesori dâmbovițeni, valoarea premiilor acordate de Consiliul Județean Dâmbovița fiind de 153.740 lei.

La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole , alături de inspectorul școlar general, Luminița Preda și inspectorul școlar general adjunct, Cristina Stroe, deputatul Corneliu Ștefan, numeroși părinți și bunici, care au dorit să fie alături de copiii premiați de Consiliul Județean Dâmbovița.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a înmânat alături de cei doi vicepreședinți, premiile participanților la „Gala Excelenței în Învățământul Dâmbovițean” și a transmis următorul mesaj: „Ne revedem, cu drag, la finalul unui alt an școlar pe care l-ați finalizat cu rezultate foarte bune. Mă uit la dumneavoastră și îmi dau seamă că am în față tineri ambițioși, muncitori și serioși care sunt pregătiți să lupte cu provocările viitoare. Și, din ce observ în sală, nu sunteți deloc puțini, aproape 1000, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne dea speranță.

Munca dumneavoastră, din anul care tocmai s-a încheiat, este abia începutul pentru îndeplinirea visurilor pe care, sunt convins, că deja le aveți. Și vreau să vă spun un lucru pe care, sper, să nu-l uitați peste câțiva ani. De cele mai multe ori, eforturile unui om sunt cândva răsplătite. Uneori răsplata vine mai devreme, alteori vine mai târziu, dar, la un moment dat, strădania și perseverența își primesc recompensa. Pentru dumneavoastră, o mică parte din această răsplată a venit astăzi.

(…) Cred că, indiferent de vârstă, munca trebuie răsplătită, performanța trebuie încurajată, iar educația nu trebuie nicicând neglijată. Și, nu în ultimul rând, cred că fiecare om are nevoie să fie sprijinit să creadă în puterea lui. Altfel spus, gala de astăzi este mai mult decât o festivitate. Este o formă de respect și recunoștință față de dumneavoastră, toți cei prezenți în sală. Nu în ultimul rând, stimați profesori, vreau să vă mulțumesc pentru întreaga dumneavoastră activitate și pentru tot ceea ce ați făcut pentru ca acești elevi să-și întreacă limitele. Știm cu toții că fără dumneavoastră nimic nu ar fi fost posibil și pentru toată dăruirea și răbdarea de care dați dovadă, vă asigur de întreaga mea stimă. Felicit toți părinții pentru că au crescut oameni buni și vă doresc tuturor multe reușite în viitor. În numele Consiliului Județean Dâmbovița, vă mulțumesc!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!