Găești: S-au semnat contractele care vizează reabilitarea termică a două blocuri din oraș

Publicitate

O nouă veste bună pentru găeșteni la început de an! Săptămâna trecută, potrivit primarului orașului Găești, Grigore Gheorghe, au fost semnate contracte de execuție pentru lucrări de reabilitare termică la două blocuri din urbe. Contractele încheiate vizează reabilitarea termică a blocurilor A5 și 49. Valoarea contractelor va fi de 1 775 828 de lei. De asemenea, există promisiuni că în perioada următoare se vor semna contracte de reabilitare termică și pentru blocurile 30 și 58.

“Anul trecut am depus la Ministerul Dezvoltării o cerere de finanțare pentru reabilitarea termică a 4 blocuri: A5, 30, 49 și 58. Am semnat deja contractele pentru blocurile A5 și 49, având promisiuni că vom semna contractele și pentru celelalte două în perioada următoare. Vom primi de la bugetul de stat 1 775 828 de lei.

Legat de blocul 18, vă informez că se va întocmi dosar pentru fiecare apartament, urmând ca în momentul în care vor fi gata, le vom înainta către Guvern”, a precizat primarului orașului Găești pe pagina personală de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!