Găești: Încep lucrările de reabilitare la pasarela peste calea ferată. Cum se deviază circulația după închiderea pasajului

Publicitate

Veste excelentă pentru găeșteni! De săptămâna viitoare se începe reabilitarea pasarelei peste calea ferată de pe Drumul Național 61. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore.

După ce pasarela va fi închisă, circulația va fi deviată. Astfel, TIR-urile se vor deplasa pe DN 7, București-Pitești și alte ieșiri și intrări pe Autostradă, iar autoturismele vor circula pe următorul traseu: Strada Armatei (pe lângă Penitenciar) –str. Libertății – trec calea ferată și ies pe străzile: Gării, Ștefan Mihăilescu, Nicolae Bălcescu.

Investiția se ridică la 9,1 milioane de lei și va fi realizată de Compania Națională de Drumuri în urma demersurilor inițiate de administrația locală. “Dragi găeșteni, sunt în măsură să vă dau o veste mult așteptată! Săptămâna viitoare se închide pasajul peste calea ferată, deoarece începe reparația capitală, un proiect de 9,1 milioane lei”, a precizat pe Facebook edilul orașului Găești.

Sursă foto:cronica-gaestiului.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!