Gabriel Paraschiv nu vede cu ochi buni fotbalul dâmbovițean! “Nu văd nici o echipă care poate scoate capul în fotbalul mare”

Publicitate

Fotbalul dâmbovițean nu este văzut cu ochi buni de fostul campion al României Gabriel Paraschiv. Antrenorul principal de la Flacăra Moreni consideră că în sportul rege de pe meleagurile nostre nu se poate face performanță prea curând.

Chiar dacă face parte și el din acesta, tehnicianul lasă de înțeles că are încredere că poate face din Flacăra Moreni un proiect la care a visat. ”Sub nici o formă nu voi renunța la ideea mea de a face din Flacăra o echipă puternică, deși îmi e tot mai clar că în județul Dâmbovița nu se va face performanță prea curând. Aici nu este un cadru potrivit din toate punctele de vedere. Nu văd nici o echipă care să poată scoate capul în fotbalul mare. Mă îndoiesc și de Chindia. Nu pot să vorbesc despre o echipă la care nu sunt, dar am văzut ultimele meciuri ale lor și nu m-a impresionat. Urban Titu s-a retras din competiție, iar noi am consumat bani jucând cu ei. Pe lângă bani am pierdut și punctele cu ei. E o anomalie a regulamentului. O echipă care se înscrie nu poate părăsi competiția în etapa a cincea”, a precizat Gabriel Paraschiv pentru fotbaljudetean.info.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!