Gabriel Boriga, încrezător în șansele de reușită pe „Eugen Popescu”! „Sunt dedicat total să aducem Chindia în play-off”

Publicitate

Devenit săptămâna trecută președintele Chindiei Târgoviște, Gabriel Boriga va întrerupe pentru cel puțin patru luni mandatul de city-manager al municipiului.

Bun manager sportiv și cunoscător al sportului târgoviștean, noul președinte a transmis că se va „dedica, cu absolut toate forțele, tăria, inima si priceperea unui alt proiect extrem de important al comunității târgoviștene și dâmbovițene, Chindia Târgoviște”.

„Deși nu există nicio incompatibilitate legală, o să îmi încetez mandatul de Administrator Public la Primăria Târgoviște. Mă voi alătura, în calitate de președinte, unuia dintre cele mai iubite proiecte de județ, celei mai iubite echipe sportive din Dâmbovița, Chindia Târgoviște. Nu este un moment deloc ușor, nu este o decizie deloc simplă însă în momentele dificile este nevoie de caractere puternice și oameni pe măsură”, a declarat Gabriel Boriga care a devenit președinte cu o săptămână înainte de reluarea Ligii a 2-a.

„Țin să le mulțumesc asociaților AFC Chindia pentru această propunere, președintelui CJ Dâmbovița, dl Corneliu Ștefan, și primarului municipiului Târgoviște, dl Daniel Cristian Stan, pentru încrederea acordată. Este o onoare imensă, dar și o responsabilitate pe măsură. Nu va fi deloc ușor, mulți văd deja calificarea în play-off ca și compromisă însă, după cum toată lumea mă cunoaște, sunt omul care luptă până la ultima picătură de energie pentru a reuși”.

Totodată, Gabriel Boriga a avut, pe rând, câte un mesaj pentru fani, pentru mass media, dar și pentru „cârcotași”.

„Primul meu gând se îndreaptă către fani. Suporterii Chindiei merită respect, merită să vadă o echipa care joacă cu inima, cu sufletul și cu fiecare particulă din corp pentru culori. Vă asigur că asta o să se întâmple! Îmi doresc să avem cât mai mulți entuziaști în tribune care să-și încurajeze, așa cum numai ei știu, echipa favorită. Altfel, această echipă nu ar exista…

Ca om care a plecat din presă, îi asigur pe toți reprezentanții mass media ca vor avea în mine un partener corect, a cărui ușă le va fi întotdeauna deschisă pentru a informa corect opinia publică asupra activității clubului.

Sunt dedicat total să aducem Chindia în play-off și să consolidăm legăturile cu comunitatea noastră pasionată. Cu munca în echipă și sprijinul vostru, suntem pe drumul cel bun către realizarea acestui obiectiv imediat.

În final, vă asigur pe toți că inima mea va bate pentru Târgoviște și pentru Dâmbovița, indiferent cat de greu va fi! Doamne ajută!

P.S. Pentru a asana din fașă remarci gratuite și absolut nefondate ale unora, vreau să fac doar două precizări absolut esențiale legate de implicarea mea în acest proiect:

1.Sunt unul dintre cei patru «Părinți Fondatori» ai clubului Chindia Târgoviște, semnătura mea stând dovadă pe actul de constituire din 2010.

2.Din punct de vedere al managementului sportiv de echipă, în acest moment nu există un dâmbovițean mai bun în acest domeniu care să fie disponibil. Răsfoiesc prin memorie și îmi apar imediat în minte cele 9 titluri naționale, 8 Cupe ale României, două Supercupe, două participări în grupele principale ale Ligii Campionilor, o semifinală și un sfert de finală de cupă europeană… Să ridice piatra și să arunce cel care a făcut mai mult. Iar cel care crede că ar putea să facă și mai mult, să mi se alăture…”, este mesajul noului președinte al Clubului de fotbal Chindia Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!