Fuziune începută cu stângul în Dâmbovița? Ionel Petre a aflat din presă că nu mai este liderul organizației ALDE Dâmbovița. “Nu sunt persoana care iese pe ușa din spate”

Publicitate

Ionel Petre a aflat din presă că nu mai este liderul organizației ALDE Dâmbovița!

Se pare că fuziunea cu PRO România nu este de bun augur în unele județe, iar Ionel Petre a transmis, printr-un mesaj pe contul personal de Facebook, că a asistat astăzi (nr. miercuri) ”la prima acțiune de forță și unică autoritate a reprezentanților Pro România”.

”Astăzi, președintele PRO România Dâmbovița a prezentat noul președinte ALDE Dâmbovița fără ca mie, ca lider de ani buni al organizației, să mi se aducă la cunoștință despre această numire. Practic, am aflat din presă că nu mai sunt președinte ALDE Dâmbovița.

Dincolo de lipsa de transparență și bun simț manifestat față de mine ca lider ALDE, am asistat la prima acțiune de forță și unică autoritate a reprezentanților Pro România.

Eu nu sunt persoana care iese pe ușa din spate sau care poate fi aruncată pe fereastră. Colegii din ALDE mă cunosc foarte bine, sunt un politician asumat, mi-am susținut întotdeauna punctele de vedere.

Sunt un om politic sincer, un politician de echipă. Tot timpul am respectat partidul pe care l-am reprezentat cu demnitate.

Le urez succes foștilor colegi în tot ceea ce vor face de acum înainte pe plan politic! În ALDE am cunoscut mulți oameni demni de respect și pentru acest lucru, mă simt un om privilegiat!

Rămân un politician atent și în permanență aproape de oameni, chiar dacă acum sunt dezamăgit de modul în care coechipierii mei și liderii ALDE au înțeles să își manifeste hotărârea de a ma exclude din rândurile lor. O manieră puerilă, lipsită de consistența deciziilor luate de oameni care doresc să conducă destinele unei nații.

Acum este clar că drumul alături de ALDE este la final. Eu sunt un politician de dreapta și așa voi rămâne. Nu agreez deloc decizia ALDE de a merge mai departe alături de PRO România, aspect pe care l-am exprimat încă de la anunțarea fuziunii.

Momentan, îmi voi continua activitatea în domeniul privat, ca antreprenor.

Voi cotinua activitatea politică, dacă proiectele și viziunea mea vor fi împărtășite de o altă formațiune politică cu viziuni de dreapta.

Rămân deschis ca politician pentru că eu cred cu tărie în proiectul REFORMĂ, demarat anul acesta”, este mesajul transmis de fostul președinte al ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

Ieri, PRO ROMÂNIA Dâmbovița a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, moment în cadrul căruia a fost anunțat noul președinte ALDE Dâmbovița, Cătălin Popescu, candidat pentru Camera Deputaților, locul doi pe listă după Adrian Țuțuianu, președintele PRO România, organizația Dâmbovița.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!