Fotbalul morenar într-o cădere fără sfârșit! Răzvan Bejan, atac dur: “Flacăra este abandonată de către autoritățile locale”

Publicitate

Fotbalul morenar traversează o perioadă de coșmar. Flacăra Moreni se afla într-o cădere fără sfârșit, iar autoritățile locale se fac că nu văd nimic în această privință.

Pe plan sportiv, echipa antrenată de Gabriel Paraschiv, fost campion al României cu Oțelul Galați, este la pământ. De etape bune, formația de pe malul Cricovului se zbate în subsolul clasamentului din Seria C4 a Ligii a 3-a. Cu doar 13 puncte acumulate, Flacăra este antepenultima într-o serie cu echipe din Prahova, Dâmbovița, Argeș, București, Giurgiu și Ilfov.

La nivel de infrastructură sportivă, Flacăra stă și mai rău! De ani buni, nu s-au făcut aproape deloc investiții la stadion. Și acum, jucătorii sunt nevoiți să se schimbe în sala de sport de lângă stadion pentru meciuri. De asemenea, reabilitarea tribunei oficiale a rămas tot la stagiul de promisiune.Văzând cum fotbalul morenar se degradează de la o zi la alta, Răzvan Bejan, președinte PNL Moreni și fost viceprimar al municipiului, a tras un semnal de alarmă în acest sens. Acesta a criticat în termeni duri autoritățile locale, care ar fi abandonat echipa, într-unul dintre cele mai dificile momente.

“Fondat în 1922, CSM Flacăra Moreni are o istorie încântătoare în lumea fotbalului românesc. Echipa și-a câștigat popularitatea și respectul în decursul anilor datorită dedicării și performanțelor remarcabile. Clubul a cunoscut numeroase succese, marcând prezența sa în diverse competiții locale și naționale. Cu jucători emblematici și antrenori talentați, CSM Flacăra Moreni a construit o tradiție puternică în fotbalul românesc.

Astăzi, echipa este abandonată de către autoritățile locale. Proiectul construirii unei baze sportive multidisciplinare este un pas semnificativ către viitor. Această inițiativă nu este doar o evoluție în infrastructură, ci și o afirmare a angajamentului față de comunitate și promovarea unei vieți sănătoase prin sport.

Prin construirea unei baze sportive, Flacăra Moreni ar putea să continue să-și scrie istoria, marcând o eră nouă în care se îmbină tradiția și inovația pentru a crea un mediu propice dezvoltării sportive și a talentelor locale”, a transmis Răzvan Bejan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!