Fotbalistul Beni Popescu s-a aflat la un pas de moarte după ce-a fost atacat cu cuțitul la un meci. “Era să mă omoare. În curând cred că va muri cineva pe teren”

Publicitate

Ionuț Parghel
Momente terifiante trăite de Beniamin Popescu pe terenul de fotbal din Ghimpați. Jucătorul Voinței Perșinari s-a aflat marți după-amiază la un pas de moarte, după ce unul dintre fanii de la Spic de Grâu l-a amenințat cu un cuțit la finalul meciului, în zona vestiarelor.

Totul s-a întâmplat după ce fostul jucător al Cimentului Fieni a ieșit de la duș. În timp ce se îndrepta spre mașina cu care a făcut deplasarea la meci, mijlocașul a fost nevoit să o rupă la fugă pentru a scăpa de furia suporterului huligan. Se pare că individul care l-a atacat pe jucătorul Perșinariului, pe nume Florin, ar fi recurs la un asemenea gest din cauza faptului că ar fi fost înjurat de Beni pe parcursul jocului.

În curând cred că va muri cineva pe teren”    

Fotbalistul de la Perșinari recunoaște că nu l-a înjurat niciodată pe acel om, ci doar l-a făcut nesimțit pentru că l-a apostrofat tot timpul din tribună. “Era să mă omoare. Dacă doar mă amenința era bine. Totul s-a întâmplat la finalul meciului, când un spectator a scos cuțitul la mine. Acel individ m-a înjurat neîncetat din tribună, iar eu i-am spus în momentul când am bătut out de ce mă înjură. După aceea el mi-a zis ce o să văd când se încheie jocul. La terminarea dușului colegii mi-au spus că mă caută un individ periculos, dar am zis că totul e glumă. În momentul când a vrut să intre în vestire s-au opus patru oameni, printre care și nea Vali Junghie. Din ușa vestiarului mi-a zis să mă duc la el să stăm de vorbă, dar eu mi-am văzut de treaba mea, atâta timp cât nu-l cunoșteam. În fața mea era colegul Florin Constantin care a văzut și el scena. În acel moment acel individ a dat drumul l-a lama cuțitului, iar eu am rupt-o la fugă. De frică m-am dus direct în mașină, după care am plecat de acolo. Nea Vali Junghie mi-a zis că dacă nu fugeam acel individ m-ar fi nenorocit. Când am ajuns în mașină am sunat la Poliție și Jandarmi, dar până au ajuns ei acesta plecase. Ei m-au acuzat că l-am înjurat când el se afla în tribună. A fost urât ce s-a întâmplat. Am înțeles că pe cel care m-a atacat îl cheamă Florin. Așa ceva nu mi s-a întâmplat vreodată. Nu a existat la joc nici un fel de forțe de ordine. Parcă am jucat pe maidan. Această echipă trebuie exclusă din Liga a 4-a. Dacă la teren nu există Poliție sau Jandarmerie arbitrul nu trebuie să mai dea drumul la meci. Eu am scăpat cu viață, dar la ce-a fost acolo puteam să fiu mort. Ăla e un pușcăriaș nenorocit. Când am ajuns în mașină de frică m-au luat toate transpirațiile. Cei de la AJF Dâmbovița trebuie să i-a o decize dură în privința  echipei din Ghimpați. În curând, cred că va muri cineva pe teren. Nu vreau să depun nici o plângere împotriva individului ăsta. Îmi doresc ca AJF să o decizie drastică astfel încât Ghimpați să nu mai joace în Liga a 4-a. Acolo putea să-l agațe și pe Florin Constantin cu cuțitul. Sunt curios ce vor scrie în raport arbitrul și observatorul jocului Gigi Ionescu. Multă lume s-a zbătut să scape Ghimpațiul de la retrogradare. După acest incident îmi este frică să mai joc în deplasare. Aici a fost cuțitul, la Colacu sabia, mai are să vină doar cu tunul pe terenul de fotbal. Păcat ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Beni Popescu. Ajuns la 42 de ani, mijlocașul Voinței Perșinari a jucat în trecut la formații precum Cimentul Fieni, Flacăra Moreni, Minerul Motru sau Chindia Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!