Fotbaliștii Chindiei Târgoviște, mesaje pentru toți iubitorii de fotbal Dâmbovița și nu numai. “Haideți să stăm în case!”

Publicitate

Ionuț Parghel

Cu puțin timp înainte ca președintele României, Klaus Iohannis, să declare că de luni țara noastră va intra în stare de urgență, câțiva fotbaliști importanți de la Chindia Târgoviște au făcut un apel important către toți iubitorii de fotbal din Dâmbovița. În plină pandemie de coronavirus, jucătorii Chindiei au postat mesaje către suporteri, pe pagina de de Facebook a clubului târgoviștean.

Haideți să stăm în case! Împreună suntem mai puternici!”, a transmis portarul Marian Aioani.

De asemenea, un mesaj extrem important a transmis și apărătorul Laurențiu Corbu: “Având în vedere situația critică din întreaga lume, trebuie să ne protejăm și să ascultăm sfaturile venite din partea persoanelor autorizate, astfel încât să evităm răspândirea virusului. Fiecare e obligat să respecte regulile de igienă, evitarea aglomerației și contactul cu alte persoane. Sperăm cu toții și ne dorim ca această situație să se remedieze într-un timp cât mai scurt”.

Potrivit unei informări apărute pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean, activitatea echipei de seniori a AFC Chindia Târgoviște este suspendată până marți, 17 martie, cu recomandarea fermă de a fi respectate măsurile de prevenție impuse de autoritățile Statului.

La Centrul de Copii și Juniori activitatea a fost suspendată de luni, 9 marte, iar măsura se va menține cel puțin până pe 17 martie.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!