Fostul viceprimar al comunei Aninoasa, Vasile Holban, s-a stins din viață

Publicitate

Localitatea Aninoasa este în doliu. Fostul viceprimar al comunei, din perioada 2008-2020, Vasile Holban, s-a stins din viață, la vârsta de 67 de ani. Dispariția acestuia a întristat comunitatea din Aninoasa. Primarul și viceprimarul comunei s-au declarat extrem de afectați de trecerea la cele veșnice al lui Vasile Holban.

“Cu mare tristețe în suflet am aflat de trecerea în neființă a domnului Vasile Holban, fost viceprimar al comunei Aninoasa, un om respectat, un om deosebit, care lasă în urmă foarte multe realizări la care a contribuit de-alungul timpului pentru comunitatea noastră.

Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa!”, a transmis un mesaj de condoleanțe Vlăduț Niculae, primarul Aninoasei.

“Cu greu, dar și cu mare întristare am reușit să scriu aceste rânduri, a trecerii spre neființă a omului, prietenului și fostului meu coleg, “Viceprimar în perioada 2008-2020.

A fost un om de cuvânt, respectabil, un om pentru care nu am cuvinte să îl descriu. Relația mea cu dumnealui a fost una cu totul și cu totul specială. Și frați dacă eram, poate nu ne înțelegeam așa de bine. I-am fost alături și la bine și la greu, ne-am înțeles foarte bine. De aceea am numai cuvinte de laudă, și sunt alături de familia dumnealui în aceste clipe grele. Sincere condoleanțe familiei! Bunul Dumnezeu să-l ierte!”, a reprezentat mesajul de condoleanțe al lui Constantin Maricescu, actualul viceprimar și fost primar al comunei Aninoasa.

Cine dorește să-și ia rămas bun de la fostul viceprimar al Aninoasei poate veni la Capela din Aninoasa, începând de mâine, 26 martie, iar slujba de înmormântare va avea loc duminică, 28 martie, la ora 11.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!