Fostul senator Adrian Țuțuianu a fost ales vicepreședinte al Universității “Valahia” din Târgoviște

Publicitate

Fostul senator Adrian Țuțuianu a fost ales, în această săptămână, prin vot secret, vicepreședinte al Senatului Universității “Valahia” din Târgoviște și președinte al Comisiei pentru Regulamente, Metodologii și Proceduri, după o o perioadă de patru luni în care a asigurat interimatul pe funcție.

După ce a devenit vicepreședinte al Senatului din cadrul instituției de învățământ universitare, a transmis prin intermediul paginii personale de Facebook că va lupta pentru binele viitorului universității din Târgoviște.

“Le mulțumesc colegilor mei și îi asigur că voi fi în continuare unul dintre cei care se vor lupta pentru binele și viitorul acestei universități. Așa cum am făcut-o în toți acești ani. Mai spun și aici: odată cu Universitatea, au crescut și municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița.

UVT a fost, din momentul înființării, o carte de vizită excelentă pe care am putut să o prezentăm investitorilor. Și, în mod firesc, ei au fost încurajați de existența acestui centru de învățământ superior.

Dezvoltarea economică locală a fost direct proporțională cu evoluția Universității”, a transmis Adrian Țuțuianu pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!