Fostul senator Adrian Țuțuianu, atac dur asupra lui Vlad Voiculescu: ” Nu cred că a existat vreun ministru al Sănătății mai fals și mai dăunător decât acest personaj”

Publicitate

Președintele PRO România, Adrian Țuțuianu, a avut a avut o reacție extrem de acidă  față de ministrul Sănătăți.

Fostul senator l-a atacat în termeni duri pe Vlad Voiculescu pentru bâlbele și declarațiile controversate oferite de acesta în ultimele zile cu privire la protocolul înmormântării celor decedați din cauza coronavirusului.

“Nu cred că a existat vreun ministru al Sănătății mai fals și mai dăunător decât acest personaj. A păcălit atât de mulți oameni cu „buna sa credință”, care era doar o poleială a unor interese financiare directe și urât mirositoare.

Omul este cinic, disprețuitor și extraordinar de incompetent. Ce s-a întâmplat zilele acestea cu protocolul înmormântării celor decedați de Covid relevă toate găurile negre din comportamentul individului.

Timp de aproape două săptămâni, Voiculescu a blocat modificarea de bun simț a unor interdicții revoltătoare față de bolnavii sau rudele celor decedați de Covid în spitale – să nu poți să chemi un preot pentru ultima Spovedanie sau Împărtășanie, să nu poți respecta ritualul înmormântării, să îngropi trupurile dezbrăcate în saci negri de plastic. Ceva de nedescris pentru un copil căruia îi moare părintele, pentru un părinte căruia îi moare copilul, pentru un soț căruia îi moare soția etc.

Ajuns, în cele din urmă, la concluzia că trebuie să accepte aceste modificări, ministrul Sănătății aruncă o nouă mostră de dispreț și ignoranță, susținând că nu exista obligația ca morții de Covid să fie îngropați fără haine. Absolut groaznic acest personaj, care nu cunoaște nimic din sistemul pe care îl gestionează, interesat doar să dreneze banii de aici către sponsorii ce-l susțin”, a transmis senator pe pagina sa de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!