Fostul deținut care a refuzat să părăsească Penitenciarul Găești era rupt de beat. Acesta a făcut scandal în fața pușcăriei după ce își făcuse de cap la un bar din oraș

Publicitate

Scandal imens, marți seara, în fața Penitenciarului Găești! Un bărbat de 39 de ani, proaspăt eliberat, a creat un adevărat circ la intrarea în închisoare. După ce s-a îmbătat bine la o cârciumă din oraș, acesta a revenit la penitenciar. Ajuns în fața închisorii, bărbatul a refuzat să mai plece, dar în același timp a blocat și câteva minute traficul rutier din zonă.

În cele din urmă, bărbatul a fost îndepărtat din fața Penitenciarului cu ajutorul polițiștilor. Mai mult de atât, fostul deținut a primit și o amendă în valoare de 2000 de lei.

Nu este prima dată când de la Penitenciarul din Găești un deținut refuză eliberarea. Mulți dintre cei aflați după gratii nu mai au familii sau rude și nu au o locuință stabilă în libertate. Astfel, mai ales înaintea iernii, ei preferă încarcerarea, fiindcă în închisoare au măcar un acoperiș, căldură și mâncare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!